Horizon inspireert ondernemers

Webinar: Horizon inspireert ondernemers
tot het aanpassen van hun businessmodel

Wat is een businessmodel? Hoe kan ik mijn businessmodel aanpassen? Waarom zou ik mijn businessmodel aan moeten passen? Welke trends en ontwikkelingen zijn er op het gebied van businessmodellen?

 

Op 15 juni vertelde expert Dharminder Bihari over hoe jij kritisch kunt kijken naar jouw businessmodel, zeker nu de wereld is snel tempo is veranderd door COVID-19. Sander Poel ondersteunde het verhaal aan de hand van zijn eigen ervaring en hoe de nieuwe omstandigheden uiteindelijk een kans bleek te zijn voor zijn onderneming. Bekijk de webinar voor inspiratie en handige tips en tricks zodat ook jij jouw businessmodel met een kritisch oog kunt gaan bekijken.


Sprekers

– Dharminder Biharie is een van de oprichters van BizzModell. Met zijn 20 jaar internationale corporate en MKB ervaring helpt hij bedrijven om adaptief te worden en hun relevantie en bestaansrecht te versterken en vergroten. BizzModell doet dat door het bestaande verdienmodel te verbeteren, of nieuwe verdienmodellen voor diensten/producten gezamenlijk te ontwikkelen.

– Sander Poel is een bevlogen people manager met een passie voor commercie. Hij heeft ruime ervaring corporatie omgevingen en MKB. Als directeur van IFS Nederland creeert hij de link tussen techniek en commercie.

Webinar: Horizon inspireert ondernemers
tot digitale marketing

Wat is digitale marketing? Wat is het verschil met online marketing? Waarom zou ik juist in deze tijd gebruik moeten maken van digitale marketing? Hoe zijn de trends op het gebied van digitale marketing veranderd door de corona crisis?

In crisistijd moet je wellicht jouw bedrijfsvoering aanpassen, waaronder de marketing.

Tijdens deze webinar gingen wij daarbij in op digitale marketing en beantwoordde de volgende vragen:

– Welke mogelijkheden biedt digitale marketing in crisistijd?

– Hoe blijft mijn bedrijf relevant d.m.v. social media?

– Hoe zorg ik dat mijn online zichtbaarheid vergroot wordt?

– Wat moet ik direct oppakken om leads binnen te halen?

Webinar: Horizon inspireert ondernemers
tot videoconferencen
Op 6 mei was onze eerste webinar in de serie ‘Horizon inspireert ondernemers’. Tijdens dit webinar ging onze MKB accountmanager Thuan Trinh het gesprek aan met Erwin Eijpe van Hokus Fokus. Erwin vertelde over de gevolgen van Covid-19 op zijn bedrijf, de magie van goede videobeelden en handige tips & tricks om videoconferencing optimaal in te zetten.