Route B - Dronten

Deelsessie Dronten: Buiten de gebaande paden of op dezelfde weg doorgaan?

Ondernemen in een onzeker ondernemersklimaat; hoe doe je dat?
In deze deelsessie staat ondernemen in de afgelopen (corona) periode centraal. Rob Dal, MKB Accountmanager, en Inge Verschuur, Investment Manager, gaan in gesprek met Barend Jan Kroese (ACP International) en Jeroen Mast (SPECTO Aerospace). Zij hebben deze coronaperiode gezien als het moment om een nieuwe visie en strategie binnen het bedrijf te bepalen.

Aan de hand van verschillende stellingen en een interactief gesprek met het online en offline publiek willen we antwoord krijgen op vragen als ‘Hoe ben jij de corona periode doorgekomen?’ en ‘Wat zijn jouw verwachtingen voor de toekomst?’

Deelnemers van de deelsessie stappen met inspiratie weer de auto in en wellicht geeft deze deelsessie stof tot nadenken en het laatste zetje om een ander pad te bewandelen binnen het ondernemerschap.

Locatie Dronten: ACP International
ACP International is een toeleverancier voor de meubel- en metaalverwerkende industrie. Al 40 jaar leveren zij componenten voor de fabricage van bureaustoelen, meubilair en mechanische, industriële applicaties. Hun prachtige nieuwe pand in Dronten is de locatie voor onze deelsessie over financiering.

*Via dit formulier kun je je aanmelden voor één van de routes en maak je een account aan.
Met jouw account kun je inloggen op de mobiele app en/of de desktop website van dit event voor o.a. de interactieve kaart en matchen met andere ondernemers.