Route B - Almere

Deelsessie Almere: Innoveren kan altijd
Welke impact heeft corona op de 24/7 economie en wat zijn daarin de kansen voor warehousing? Op deze en andere vragen krijg jij antwoord tijdens deze deelsessie over groei en innovatie in crisistijd. Thuan Trinh, MKB accountmanager, gaat hierover in gesprek met Geurt de Groot van Motrac.

Door de coronacrisis is veel business gekrompen maar ook vergroot, zeker in de sector van logistiek en materiaalmanagement, waar de 24 uurseconomie op volle toeren draait. Er is een behoorlijke druk op het logistieke apparaat van bedrijven komen te liggen en om dat goed uit te voeren is innovatie erg belangrijk. 

Tijdens deze sessie wordt jij geïnspireerd om te kijken naar de kansen die ontstaan door de crisis en krijg je een beeld van hoe innovatie zich ontwikkelt in magazijn- en materialhandling.

Hoeveel weet jij van onderwerpen zoals innovatie, ondernemerskansen en de 24 uurseconomie? Ontdek het tijdens de quiz!

Locatie Almere: Motrac

Motrac bestaat ruim 60 jaar en is exclusief importeur van Linde heftrucks & magazijnvoertuigen. Daarnaast zijn ze in samenwerking met RLS de totaalleverancier voor de (her)inrichting van geautomatiseerde warehouses.  

*Via dit formulier kun je je aanmelden voor één van de routes en maak je een account aan.
Met jouw account kun je inloggen op de mobiele app en/of de desktop website van dit event voor o.a. de interactieve kaart en matchen met andere ondernemers.