Route A - Zeewolde

Deelsessie Zeewolde: Zakendoen met buurlanden: hoe pak ik dat aan?
Exporteren naar buurlanden biedt heel veel kansen en mogelijkheden voor jou als Flevolandse ondernemer.
Wil jij weten hoe jij dit het beste aan kan pakken? Neem dan deel aan deze deelsessie!

Erik Vos, kok & product developer bij de Beleving, neemt je mee in de reis van concept tot realiteit in de wereld van Food.  Wat we over twee jaar gaan eten (en natuurlijk hoe het smaakt) wordt grotendeels nu bepaald, lang voordat het hippe nieuw eten aan tafel bij jou thuis komt.
 
Pepijn van der Heijden, specialist van Export Partner, legt uit hoe je het best om gaat met verschillende smaken in verschillende markten. Zijn bietjes ook zo hot in Duitsland? En hoe speel je als bedrijf daar op in?
 
Eric Hanson, trade developer bij Horizon Flevoland, legt uit hoe je als Flevolandse ondernemer gebruik kan maken van het breed Trade and Innovate netwerk en enkele Flevolandse instrumenten om van je export dromen een plan en een werkelijkheid te maken.

Locatie Zeewolde: De Beleving
De Beleving vertelt het bijzondere verhaal van vier pioniers uit de Flevopolder. Consumenten vinden het steeds belangrijker om niet alleen te weten waar hun producten vandaan komen maar ook hoe ze worden geproduceerd en met welke middelen. Het succes voor deze boeren is samenwerken. Doordat ze allemaal een specialiteit hebben binnen de gewassenrotatie van de biologische landbouw, vullen ze elkaar perfect aan. Zo kunnen ze betere kwaliteit leveren, smaakvollere groenten produceren en ook nog eens tegen een scherpe prijs.  

*Via dit formulier kun je je aanmelden voor één van de routes en maak je een account aan.
Met jouw account kun je inloggen op de mobiele app en/of de desktop website van dit event voor o.a. de interactieve kaart en matchen met andere ondernemers.