Plenair gedeelte

We beginnen op 30 september met het plenaire gedeelte, dat in Almere plaatsvindt bij Motrac. Na de opening zullen we het woord geven aan onze sprekers.

De hoofdspreker is econoom en journalist Mathijs Bouman. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom van Nieuwsuur. Mathijs Bouman zal vertellen over de Nederlandse en Flevolandse economie. Door die twee naast en over elkaar te leggen krijgen we inzicht in de sterktes en zwaktes van de regionale economie en het lokale bedrijfsleven. Hoe staat het ervoor in Flevoland?

Nasima el Bachiri- Ouamar is ook een van de sprekers tijdens het plenaire gedeelte. Nasima is eigenaar van Bflex Cleaning BV, de Flevo Timmerfabriek en bruidsboetiek La NoviaBoutique. Onlangs begon ze Boutique Desk, een flexibele co-work plek waar ambitieuze vrouwen ongestoord aan hun dromen en ambities kunnen werken. Daarnaast investeert ze in startups en zzp-ers, werd ze in 2019 uitgeroepen tot Flevolandse Zakenvrouw van het jaar en is ze sinds begin juli lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Horizon Flevoland.

*Via dit formulier kun je je aanmelden voor één van de routes en maak je een account aan.
Met jouw account kun je inloggen op de mobiele app en/of de desktop website van dit event voor o.a. de interactieve kaart en matchen met andere ondernemers.