Het Flevoland Groeit! Event & corona

We horen je denken: een event op 30 september? Gaat dat überhaupt wel door?

Het antwoord op die vraag is een volmondig ‘JA!’

Hoe zijn we daar zo zeker van? Simpel, toen we in januari begonnen met het bedenken en opzetten van het concept voor dit jaar, zijn we in de eerste instantie uitgegaan van een event dat geheel contactloos georganiseerd kan worden. Met het idee dat we bij versoepelingen met enkele aanpassingen een hybride event kunnen neerzetten waarbij jullie als ondernemers wel samen kunnen komen in één ruimte.

Fysiek
Net als de rest van de wereld hopen we natuurlijk dat we in september nog steeds met kleine groepen bij elkaar mogen komen. Als dat mag onder bepaalde voorwaarden en maatregelen kunnen we iedere locatie “corona-proof” maken en ontvangen we jullie graag als groep in dezelfde ruimte.

 

Natuurlijk wil je ook kunnen netwerken! Dat kan met de matchmaking functie in de app die we speciaal voor het event hebben ingericht. Op die manier kun je makkelijk en snel contact leggen met andere deelnemers. We hopen dan ook dat jullie onderling afspraken kunnen maken om te carpoolen. Dat is niet alleen een stuk gezelliger maar ook beter voor het milieu!
 
De route maken we ook interessant! Onderweg kun je luisteren naar podcasts over Flevoland, vragen we je mee te doen aan een foto-opdracht en kun je bij verschillende Flevolandse bedrijven jouw goodiebag vullen.